Tuesday 13 July 2010

Kul kulinarisk kultur

Wow, så mye vakkert og tilgjengelig pr turist! Dagens slusing gjennom Løveid og Ulefoss har gått greit, selv om den siste kosta litt mer av mannskapet fordi vi ble liggende helt foran i slusekammeret. Da ble vannkreftene mer tydelige, og jeg er glad min sluseslugger er våken og sporty.

Besøkt idylliske Øvre Verket i Ulefoss. Merete har sans for, eller behov for (?) engler og fikk kjøpt en morsom grønn glass-engel.

Vi ligger fortøyd rett ovenfor slusa i Ulefoss, og har en fantastisk brygge i idyllisk kanal helt for oss selv. Hvor er alle turistene midt i juli?
Vel, mange fornøyde har passert oss på vei opp eller ned, men her er vi alene -jeg føler meg som plassert i en kulisse for en reklamebrosjyre!!!

Nå ligger en sitron & hvitløks marinert kylling på grillen. Kjøpte Fredrik Nordahls (Varden journalist med sunne intereser: mat og sykkel!) matbok i forrige uke, den anbefales. Smaksrike opplevelser som er enkle å lage. Bare du planlegger litt -marineringa ble påbegynt ved Løveid sluse igår. Skal nytes om 45 minutter. Med fløtesaus med sitronskall. Mens sola går ned og vi gleder oss til en ny dag på kanalen.

No comments:

Post a Comment