Monday 12 July 2010

Førsteinntrykket gjør du bare en gang!

Flott første dag! Båten pakka ferdig, med kajakken på dekk slik den pleier. Det reduserer båtlivets bakside -det stillesittende som passer best for den som ikke har et konstant overskudd som må tappes på et eller annet vis...

Førsteinntrykk gjør du bare en gang!!
Det har Telemark Fylkeskommunes folk som står ansvarlig for Telemarkskanalen skjønt. Derfor var det ikke tilfeldig at det var driftslederen selv, Agnar Waldemarsen, som møtte turistene på første sluse-etappe. En hyggelig fyr som ønsket oss velkommen, og som skjønte at skipperen og hennes mann trengte å trygges på at dette kom til å gå bra. Han skulle lære oss!
Det var noe kjent med fjeset... jeg spurte om han hadde vært sivilarbeider på Blå Kors i 1975, og kjørte en 1967 modell Ford Cortina den gangen. Sånt var vesentlig for en bilgal 13-åring...
Klaff! Vi hadde flere gode minner å dele!
(noen ganger bommer jeg på sånne stuntforsøk på erinneringer -men det er så morsomt når jeg treffer at jeg glemmer fort de pinlige forsøkene..,)

Nå ligger vi fortøyd ved Løveid sluser. 149 år gammel ingeniørkunst! Som vi skal bruke imorgen for å komme opp i Norsjø!

Stille og vakkert her! Annerledes annet båtliv. Litt følelse av fisk på land med egen båt midt inni skauen...

Bildet nedenfor er fra Bryggeparken i Skien. Lunsjrast før slusinga begynner!

No comments:

Post a Comment